Πάντως, αντ' αυτού του αρχηγού, «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Οι τελικοί του ΝΒΑ βρίσκονται αισίως στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, με τους Γουόριορς να υποδέχονται στην Oracle Arena τους Τορόντο Ράπτορς και το μεταξύ τους σκορ στο 1-1.
Το καθιερωμένο τελετουργικό της Λίγκας, θέλει κάποιον διάσημο τραγουδιστή ή συγκρότημα να ερμηνεύει τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της μίνι τελετής έναρξης πριν από κάθε ματς.
Όπως μας ενημερώνει το ΝΒΑ αυτή τη φορά είναι η σειρά των Metallica, οι οποίοι επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια όταν είχαν κάνει το ίδιο κατά τη διάρκεια των τελικών των Γουόριορς κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Θυμηθείτε την ερμηνεία αυτή στο βίντεο που ακολουθεί:
Look for James and Kirk to perform the National Anthem before tip off tomorrow as the @Warriors host the @Raptors for Game 3 of the #NBAFinals. The Canadian National Anthem will be performed by @TenilleArts. Tune in early to ABC in the U.S. and Sportsnet in Canada to watch! pic.twitter.com/sV3uCXcWr5
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!