Στα χέρια πιάστηκαν, το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, με τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Ερέτρειας, Πέτρο Σμιλάκο, σε εκλογικό κέντρο στην Αμάρυνθο.

Ο διαπληκτισμός προήλθε έπειτα από διαφωνία που αφορούσε την εκλογική διαδικασία μεταξύ του κ. Σμιλάκου και του ανιψιού του κ. Μαυραγάνη, ο οποίος ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος.

Μιλώντας στο One Channel, ο κ. Σμιλάκος περιέγραψε το σκηνικό που εκτυλίχθηκε, κάνοντας λόγο για επίθεση άνευ λόγου που δέχτηκε από τον πρώην υπουργό. «Με έπιασε από τον λαιμό και με έριξε κάτω» καταγγέλλει ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας ανεξήγητη και απαράδεκτη την αντίδραση του κ. Μαυραγάνη.

«Ήρθε βίαια και μου επιτέθηκε, ορμώμενος από ένα επεισόδιο σε εκλογικό τμήμα που ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος ο ανιψιός του. Κατά τη διαδικασία διαπίστωσα ότι δε γινόταν σωστά η διαδικασία και του επεσήμανα μερικά πράγματα. Στη συνέχεια, ήρθε ο κ. Μαυραγάνης και απευθυνόμενος σε μένα μου είπε γιατί τα βάζω με τον ανιψιό του» περιγράφει ο κ. Σμιλάκος στο One Channel, μιλώντας για βίαιη επίθεση που δέχτηκε.

«Με έπιασε από το λαιμό και με έριξε κάτω. Όπως σηκώθηκα, του είπα να ντρέπεται» λέει ο κ. Σμιλάκος, αποκαλύπτοντας πως ο πρώην υπουργός κινήθηκε για δεύτερη φορά προς το μέρος του. Αναφερόμενος στη σύζυγο του κ. Μαυραγάνη, όπου πληροφορίες τη θέλουν να έχει μεταβεί στο νοσοκομείο, ο κ. Σμιλάκος διευκρινίζει πως η ίδια δεν χτυπήθηκε, ωστόσο είναι πιθανό να έχει υποστεί κάποιο σοκ από το περιστατικό.

Ερωτώμενος αν προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ο κ. Σμιλάκος τονίζει πως απαξιοί και δεν θα το κάνει παρά το γεγονός ότι ο ίδιος λόγω προβλήματος υγείας ενδέχεται να χρειαστεί νοσηλεία σε νοσοκομείο.