Μαλέλης: Ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει – Πρέπει να δώσει τη μάχη ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ
«Ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει, είναι εξαιρετικό στέλεχος και πρέπει να δώσει τη μάχη ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Όποιος σήμερα φεύγει και εγκαταλείπει τη μάχη ουσιαστικά βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέτης, γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι
«Ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει, είναι εξαιρετικό στέλεχος και πρέπει να δώσει τη μάχη ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Όποιος σήμερα φεύγει και εγκαταλείπει τη μάχη ουσιαστικά βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι.
Ο κ. Μαλέλης είπε επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος πρέπει να δώσει τη μάχη κατεβαίνοντας σε όποια περιφέρεια θέλει, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Φώφη Γενηματά του είπε «κατέβα όπου θέλεις, να δώσεις τη μάχη», αυτή τη στιγμή έχουμε μάχη, έχουμε πόλεμο».
Η απόφαση για τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ είναι μια απόφαση της προέδρου που σηματοδοτεί κάτι διαφορετικό, τη διεύρυνση της προοδευτικής παράταξης, επισήμανε ο Σταμάτης Μαλέλης.
Και σχολίασε: «Την πιο σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ την κάνει το ΚΙΝΑΛ».
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Ο σκύλος σας δείχνει ότι δεν κουράζεται ποτέ – Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οφείλεται
- Κρήτη: Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Άγγελου
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- Πασχάλης: «Περιμένουμε μεγάλες ανατροπές με την εξωσυζυγική συνεύρεση που είχα και το παιδί»
