Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ από τον Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.
Πρώτο μέλημα πάντως του 49χρονου δεν είναι κάποια προσθήκη αλλά αντίθετα μια συγκεκριμένη… αποχώρηση.
Όπως υποστηρίζει η «Gazzetta dello Sport», ο Αντόνιο Κοντέ δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να παραμείνει στο σύλλογο ο Μάουρο Ικάρντι και φαίνεται πως έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «νερατζούρι» την πώλησή του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι εντάσεις που προκλήθηκαν από τις ενέργειες του Αργεντινού την περασμένη σεζόν δεν ήταν καθόλου αρεστές στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος με τη σειρά του δεν θέλει να ζήσει και στη δική του θητεία παρόμοια περιστατικά.
Πάντως, πρόθεση του 26χρονου είναι να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Μιλάνο, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις της και η μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.