Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανόητο σχόλιο στελέχους της ΝΔ - Μίλησε για «αιχμαλώτους πολέμου»

Ανόητο σχόλιο στελέχους της ΝΔ – Μίλησε για «αιχμαλώτους πολέμου»

Ο υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους και τα στελέχη των κομμάτων που θα ηττηθούν στις προσεχείς εκλογές ως «αιχμαλώτους πολέμου».

Ένα νέο προκλητικό σχόλιο εναντίον στελεχών και ψηφοφόρων άλλων κομμάτων έλαβε χώρα από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην Πειραιώς.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους και τα στελέχη των κομμάτων που θα ηττηθούν στις προσεχείς εκλογές ως «αιχμαλώτους πολέμου», σημειώνοντας ότι «υπάρχει και η Σύμβαση της Γενεύης» και όσα αυτή προβλέπει για την προστασία τους.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει, ξέρετε, και η Σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων είτε των πραγματικών πολέμων είτε των πολιτικών πολέμων», δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο κ. Αϊβαλιώτης.

Πρόκειται για το δεύτερο «κρούσμα» από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ανάρτηση του συντονιστή Ετεροδημοτών, Κώστα Στεφανίδη, ο οποίος είχε αναφερθεί με ρατσιστικό και σεξιστικό λόγο προς την Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Σε αυτή την περίπτωση, ήταν άμεση η παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε εντολή στο γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη για τη διαγραφή του συγκεκριμένου στελέχους.

Σβίγκου: Δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο

Τις δηλώσεις υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου, υπογραμμίζοντας ότι «στη ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο».

«Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ «αιχμαλώτους πολέμου» αλλά μας «καθησυχάζει» ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο» έγραψε η κ. Σβίγκου στο Twitter.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024