Ένας περίπατος στο Διάστημα σε ζωντανή μετάδοση
Ο Όλεγκ Κορονένκο και ο Αλεξέι Οβτσίνιν θα βγουν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και θα παραμείνουν στο Διάστημα επί 6,5 ώρες.
Δυο Ρώσοι κοσμοναύτες, πραγματοποιούν περίπατο στο Διάστημα, τον οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά όσοι όλοι το επιθυμούν μέσω της ιστοσελίδας της NASA. Ο Όλεγκ Κορονένκο και ο Αλεξέι Οβτσίνιν θα βγουν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και θα παραμείνουν στο Διάστημα επί 6,5 ώρες.
Σκοπός τους είναι να πραγματοποιήσουν εργασίας επισκευής του σταθμού. Πρόκειται για τον τέταρτο περίπατο που πραγματοποιείται από την αρχή της χρονιάς έξω από τον σταθμό.
Πηγή: onetv.gr
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442