Χαρίτσης: Φέραμε εις πέρας μια απαιτητική διαδικασία
Στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, που για πρώτη φορά περιελάμβαναν τέσσερις κάλπες, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
Στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, που για πρώτη φορά περιελάμβαναν τέσσερις κάλπες, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
«Εκατομμύρια συμπολίτες μας προσήλθαν στις κάλπες, στην πιο απαιτητική εκλογική διαδικασία που κλήθηκε ποτέ να διοργανώσει το ελληνικό κράτος», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.
Όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών τα όποια προβλήματα που εμφανίστηκαν ξεπεράστηκαν άμεσα, βοηθώντας στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.
«Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα χάρη στην κινητοποίηση των φορέων και την ωριμότητα των πολιτών» πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, ευχαριστώντας τους δεκάδες χιλιάδες δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, τα δικαστήρια, τα σώματα ασφαλείας και τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών.
Τέλος, ο κ. Χαρίτσης υπογράμμισε ότι μετά τις 21:30 θα υπάρχει σαφής εκτίμηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, καθώς η καταμέτρηση θα έχει ξεπεράσει το 10% του εκλογικού σώματος.
- Ιράν: Εχουμε βυθίσει «πάνω από τριάντα πλοία» του, ισχυρίζεται αμερικανός ναύαρχος
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
