Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο
Το γνώριμο σκηνικό των επιδρομών κουκουλοφόρων στις περιοχές γύρω από το Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια στήθηκε για μια ακόμη φορά αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Το γνώριμο σκηνικό των επιδρομών κουκουλοφόρων στις περιοχές γύρω από το Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια στήθηκε για μια ακόμη φορά αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Οι επιθέσεις
Οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ ξεκίνησαν περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και κράτησαν σχεδόν πέντε λεπτά.
Στόχος ήταν και πάλι η δύναμη των ΜΑΤ που σταθμεύει στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, έξω από το Πολυτεχνείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν σημειώθηκε τραυματισμός και δεν έγιναν προσαγωγές.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας