Μ. Σπιθάκης στο One Channel: Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014 στον Πειραιά
O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» μιλά για τον Πειραιά
Την ψήφο των Πειραιωτών ώστε να ολοκληρώσει ο «Πειραιάς Νικητής» το έργο που ξεκίνησε το 2014 ζήτησε μέσα από την εκπομπή One Line ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Μύρων Σπιθάκης.
Ο κ. Σπιθάκης, αφού μίλησε για τα πεπραγμένα στην επιτυχημένη, κατά γενική ομολογία, πρώτη θητεία του κ. Μώραλη ως δήμαρχος, μίλησε για την επόμενη μέρα και όλα σκοπεύει να υλοποιήσει ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών. Αναφερόμενος στα προβλήματα, μίλησε για το μετρό, όπου όπως είπε, είναι λογικό όταν ο κόσμος βλέπει μια πόλη γεμάτη εργοτάξια να πει ότι φταίει ο δήμαρχος, ωστόσο υπογράμμισε ένα τέτοιο έργο δεν είναι ευθύνη της δημοτικής αρχής. «Είναι ένα έργο που έγινε για εμάς, χωρίς εμάς και ήταν στο χέρι μας θα ήταν διαφορετικό».
Δείτε το βίντεο
πηγή: onetv.gr
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στην τσιμπίδα συνεργεία, φανοποιεία, πλυντήρια
- Ήταν ο Αλέν Ντελόν δολοφόνος στην πραγματική ζωή; Μόνο τρία άτομα γνωρίζουν την αλήθεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442