Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέταρτη μεταγραφή, τρίτος Σέρβος για τη Λάρισα

Τέταρτη μεταγραφή, τρίτος Σέρβος για τη Λάρισα

Η ΑΕΛ απέκτησε τον 35χρονο Σέρβο τερματοφύλακα Μποριβόγε Ρίστιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό

Την τέταρτη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Λάρισα, με την ομάδα της Θεσσαλίας να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 35χρονου Σέρβου τερματοφύλακα Μποριβόγε Ρίστιτς.

Ο έμπειρος άσος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην δευτεραθλήτρια Σερβίας, Ραντνίτσκι Νις, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε διάρκειας δύο ετών. Ο Ρίστιτς γνωρίζει μάλιστα πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς αγωνίστηκε στην Ελλάδα για 1,5 χρόνο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ εκτός από τον Μποριβόγε Ρίστιτς, έχει επίσης αποκτήσει τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Μίλος Φιλίποβιτς, τον Σέρβο αριστερό εξτρέμ Νίκολα Στάνκοβιτς και τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Ευρυπίδης Γιάκος.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα δύο χρόνια του βασικού τερματοφύλακα της δευτεραθλήτριας Σερβίας Ραντνίσκι Νις, Ristic Borivoje. Τόσο ο προπονητής μας κ. Petric Gordan, όσο και όλοι στην ομάδα καλωσορίζουμε τον Borivoje Ristic. Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί με τον διεθνή τερματοφύλακα μας Kristinsson Ogmundur θα είναι ίσως το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην κατηγορία μας.

Ο Borivoje Ristic την τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα της Σερβίας, έσπασε το ρεκόρ ανέπαφης εστίας στη Σερβία κρατώντας χωρίς γκολ την εστία του για 21 αγώνες και προτάθηκε από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Σερβίας μαζί με τον τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα, ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς. Ο Borivoje Ristic λατρεύει την Ελλάδα, η μητέρα του έχει γεννηθεί στην Βέροια και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην παραλία της Κατερίνης, είναι παντρεμένος και έχει ένα νεογέννητο γιο 13μηνών. Ο Borivoje Ristic είναι ήδη στην Λάρισα και αύριο το πρωί στις 11:00 θα γίνει η παρουσίαση του στα γραφεία της ομάδας μας».

«Θα δώσω μία υπόσχεση…»

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι στην Λάρισα, στην ΑΕΛ, στην ομάδα με το ένα πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα. Γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα της ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας και θα δώσω μία υπόσχεση στον κόσμο της, ότι θα κάνω ότι το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη κ. Αλέξη Κούγια, για τον οποίο όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και τον προπονητή κ. Petric Gordan για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνισθώ στην ΑΕΛ».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024