Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Master Chef : Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του τελικού

Master Chef : Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του τελικού

Τέσσερις ολόκληρες ώρες διήρκεσε ο μαγειρικός μαραθώνιος, ποιος όμως κατέκτησε τον τίτλο;

Οι πόρτες του MasterChef 2019 άνοιξαν για στερνή φορά για να υποδεχθούν τους δυο φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού στην τρίτη και τελευταία δοκιμασία του μεγάλου τελικού.

Οι φιναλίστ του διαγωνισμού Σπυριδούλα και Μανώλης πήραν τις θέσεις τους στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα για να συμμετάσχουν στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου για φέτος, με καλεσμένο των κριτών τον chef Φίλιππο Χρονόπουλο.

Δυο αρκετά απαιτητικά πιάτα, αντάξια φυσικά του επιπέδου του διαγωνισμού έφερε ο καλεσμένος για τον τελικό του διαγωνισμού.

Τέσσερις ολόκληρες ώρες διήρκεσε ο μαγειρικός μαραθώνιος, με την Σπυριδούλα να προπορεύεται οριακά με ένα επιπλέον πόντο έναντι του Μανώλη και τους δύο παίκτες όμως να καταβάλλουν όλες τις δυνάμεις τους για τον τίτλο.

Οι παίκτες τελικά παρουσίασαν τα πιάτα τους μπροστά στους τέσσερις κριτές με τον δημιουργό των πιάτων να εξετάζει κάθε λεπτομέρεια ενδελεχώς και να βαθμολογεί αυστηρά τις προσπάθειές τους.

Κι ενώ όλοι περιμέναμε αγωνιωδώς τα αποτελέσματα, αφού θεωρούσαμε ότι οι δοκιμασίες έλαβαν τέλος, οι κριτές αποφάσισαν να εκπλήξουν τόσο τους θεατές όσο και τους φιναλίστ.

Για την τρίτη και τελευταία – πια – δοκιμασία αντιγραφής του φετινού διαγωνισμού κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιο ιδιαίτερο και σύνθετο γλυκό μέχρι στιγμής, δια χειρός πάλι Φίλιππου Χρονόπουλου.

Το γλυκό ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τους δύο φιναλίστ καθώς η πίεση και το άγχος τους είχε αγγίξει ταβάνι αλλά παράλληλα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να επιτύχουν τις σύνθετες και περίπλοκες λεπτομέρειες της «Μαρέγκας Λεμόνι».

Οι κριτές μαζί με τον guest chef δοκίμασαν τα δυο πιάτα των παικτών, με τον Φίλιππο Χρονόπουλο να εντυπωσιάζεται από την προσπάθεια του Μανώλη ενώ βρήκε αρκετές αστοχίες τουλάχιστον σε θέμα εμφάνισης σε αυτήν της Σπυριδούλας.

And the winner is…

Αργά τη νύχτα της Τετάρτης λοιπόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν πως με 40 βαθμούς έναντι 37, μεγάλος νικητής του πέμπτου κύκλου MasterChef είναι ο Μανώλης Σαρρής.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024