Λίβερπουλ : Δείτε πού έστρωσε για να κοιμηθεί ο Σαλάχ
Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε ένα... ασυνήθιστο μέρος για να κοιμηθεί
Η ομάδα της Λίβερπουλ ταξίδεψε στη Μαρμπέγια της Ισπανίας για μίνι προετοιμασία σε ζεστό κλίμα λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Champions League κόντρα στην Τότεναμ.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Μοχάμεντ Σαλάχ φάνηκε κουρασμένος και αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο. Το ιδιαίτερο στην όλη η υπόθεση είναι το… μέρος που επέλεξε να κοιμηθεί ο Αιγύπτιος.
Συγκεκριμένα, ο 26χρονος επιθετικός δεν ξάπλωσε σε κάποιο κάθισμα, όπως θα υπέθεταν πολλοί, αλλά αντίθετα έστρωσε και κοιμήθηκε στο… πάτωμα.
Φυσικά, οι συμπαίκτες του δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο, με τον Όξλειντ Τσάμπεριλειν να βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για καζούρα στον «Φαραώ».
Δείτε το βίντεο:
- Ένας προδιαγεγραμμένος πόλεμος – Πώς η CIA και η MI6 έμαθαν τα σχέδια του Πούτιν για την Ουκρανία και γιατί κανείς δεν τα πίστεψε
- Μεξικό: Η πόλη που μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη λόγω διαμάχης μεταξύ των καρτέλ
- Συνταγή: Κολοκυθόσουπα με σπιτικά κρουτόν
- Επίδομα παιδιού: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική ηπλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα – Τουλάχιστον 5 νεκροί
- Τι σχέση έχει ο καφές με τη δημιουργικότητα;
