Γ. Ψαριανός στο One Channel: Δεν είναι σεξισμός το «γκομενάκι»
Στο μείζον θέμα και το σάλο που ακολούθησε μετά το σχόλιό του για την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, κλήθηκε να απαντήσει μέσω της εκπομπής One Talk Weekend ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Στο μείζον θέμα και το σάλο που ακολούθησε μετά το σχόλιό του για την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, κλήθηκε να απαντήσει μέσω της εκπομπής One Talk Weekend ο Γρηγόρης Ψαριανός. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως ο όρος «γκομενάκι» που χρησιμοποίησε για να απευθυνθεί στην κ. Αχτσιόγλου δεν είναι σεξισμός, σημειώνοντας πως είναι ο τρόπος που εκφραζόμαστε στην καθημερινότητά μας.
Δεχόμενος την κριτική της Δέσποινας Κουτσούμπα ότι αποτελεί πολιτικό πρόσωπο, οπότε θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο τους χαρακτηρισμούς του, ο κ. Ψαριανός επέμεινε λέγοντας πως ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αποτελεί πολιτικό σχόλιο. Ερωτώμενος αν σκέφτηκε ότι το σχόλιό του μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως «είναι μια κανονική διατύπωση, η οποία δεν υποτιμά και δεν έχει την πρόθεση να προσβάλει».
Πρόσθεσε, δε, πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με την κ. Αχτσιόγλου μετά την παρεξήγηση. Όπως είπε μάλιστα «θα συναντηθούμε με χαρά να ανταλλάξουμε απόψεις», υποστηρίζοντας πως θα της ζητήσει συγγνώμη αν ενοχλήθηκε. «Δεν ήθελα ούτε να την ενοχλήσω ούτε να την υποτιμήσω ούτε να τη μειώσω. Ηθελα να απαντήσω σε ένα τρόπο με τον οποίο οι άντρες μιλούν για τις κοπέλες, όπως και οι κοπέλες μιλούν για τους άντρες» είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας μάλιστα πως ο ίδιος εισέπραξε κύμα συμπαράστασης μετά τις αντιδράσεις για το σχόλιό του.
- Σλοβακία: Απειλεί με διακοπή ρεύματος στην Ουκρανία αν δεν αποκατασταθεί η ροή ρωσικού πετρελαίου
- ΗΠΑ: Η νέα φρενίτιδα για τους δασμούς Τραμπ μετά τη δικαστική απόφαση
- «Προφορική συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Χίφι»
- Η κακοκαιρία σάρωσε τη Λήμνο – «Έχουμε φοβερές ζημιές, πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα» λέει στο in η δήμαρχος του νησιού
- «Σύμπνοια, ομοφροσύνη και ενότητα» – Το μήνυμα Τασούλα στην επετειακή εκδήλωση απελευθέρωσης των Ιωαννίνων
- «Οι αποκλεισμοί των ΗΠΑ φέρνουν το σύστημα υγείας της Κούβας στο χείλος του γκρεμού», λέει ο υπουργός Υγείας
