Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σέξι εμφάνιση της Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision

Η σέξι εμφάνιση της Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision, πιο εντυπωσιακή από ποτέ...

Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision ετοιμάζεται να κάνει η Ελένη Φουρέιρα, αυτή τη φορά παρασύροντας το κοινό του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού στον τελικό του Τελ Αβιβ.

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον αποψινό τελικό σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends».  Θα μοιραστεί τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η Conchita Wurst θα τραγουδήσει το «Heroes», ο Måns Zelmerlöw το «Fuego» και ο Verka Serduchka το «Toy». Στο τέλος οι τέσσερις καλλιτέχνες, μαζί με τον Gali Atari, θα τραγουδήσουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision του 1979.

https://www.instagram.com/p/BxkwEM5IrKJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα αναμένεται «καυτή» και η ίδια αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ρούχο, που ετοίμασε ο Vrettos Vrettakos, ο σχεδιαστής που την έντυσε και στον περσινό διαγωνισμό.

Η εκρητκτική τραγουδίστρια θα φορέσει μια ολόσωμη διάφανη φόρμα, κεντημένη με πάνω από 250.000 Swarowski, για την οποία ο Έλληνας σχεδιαστής χρειάστηκε τρεις βδομάδες δουλειάς.

Η εικονική εμφάνιση του 2018

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018, εκπροσωπώντας την Κύπρο, θεωρείται μία από τις πιο εικονικές στην ιστορία του διαγωνισμού.

Το «Fuego» σάρωσε τα charts, το YouTube και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Εκτός από τα εκατομμύρια προβολών στο YouTube, το τραγούδι αναδείχθηκε πρώτο στις ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία.

Η Ελένη Φουρέιρα, έκτοτε περιοδεύει ασταμάτητα, έχοντας κάνει sold out εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε χώρες όπως η Ισλανδία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Γαλλία, το Ισραήλ και η Ρουμανία.

ψ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024