Στο πλευρό των αλιέων Γιάννης Μώραλης και Βαγγέλης Μαρινάκης
Σε εκδήλωση του συλλόγου αλιέων «Όρμος Αφροδίτης» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης , μαζί με τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλη Μαρινάκη
Σε εκδήλωση του συλλόγου αλιέων «Όρμος Αφροδίτης» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης , μαζί με τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη στήριξη σας και για την καλή σχέση που έχουμε αναπτύξει. Τα τελευταία 5 χρόνια καταβάλλαμε προσπάθειες προκειμένου να είναι το κέντρο και οι γειτονιές της πόλης μας καθαρές, αναπλάσαμε χώρους πρασίνου, δημιουργήσαμε και ανακατασκευάσαμε παιδικές χαρές, έτσι ώστε να έχουμε καλύτερες, πιο όμορφες και καθαρές γειτονιές», ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά και πρόσθεσε:
«Για τον «Πειραιά Νικητή» αποτελεί βασική προτεραιότητα η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Την επόμενη δημοτική περίοδο θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που απασχολούν την κάθε γειτονιά ξεχωριστά. Θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και είμαι βέβαιος ότι με τη στήριξή σας, θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω για μια ακόμα φορά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να δημιουργηθεί λιμάνι στην Πειραϊκή».
Από την πλευρά του ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου Αλιέων «Όρμος Αφροδίτης» για τη διαχρονική στήριξή και την εμπιστοσύνη τους, επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους, όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής