Μόνο τα τυπικά απομένουν για να φορέσει τη φανέλα του Άρη τη νέα σεζόν ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, σύμφωνα με ακόμη ένα δημοσίευμα από την πατρίδα του.
Η ιστοσελίδα expressen.se σε ρεπορτάζ της για τη νυν ομάδα του 28χρονου δεξιού μπακ, ΑΙΚ, αναφέρει πως υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και ο Σούντγκρεν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο καινούριο του συμβόλαιο.
Αναλυτικά, τα όσα γράφει η σουηδική ιστοσελίδα:
«O Ντάνιελ Σούντγκρεν πάει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον νέο του σύλλογο, Άρη. Ο Σούντγκρεν αναμένεται να κατέβει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο τον Ιούνιο. Κατά 99,9% θα είναι μια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.