Με τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision να πλησιάζει, η Κατερίνα Ντούσκα, τραγουδίστρια της ελληνικής αποστολής, αποκάλυψε «στην Φωλιά των Κου Κου» ότι έπαθε σοκ όταν άκουσε την ερώτηση ενός δημοσιογράφου.
«Με ρώτησαν αν το σκηνικό μας εσκεμμένα παραπέμπει σε προφυλακτικό», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.
Παρ’ όλα αυτά, η Κατερίνα Ντούσκα χαίρεται που ο καθένας βλέπει το σκηνικό της Ελλάδας από διαφορετική οπτική γωνία και πιστεύει ότι το θεατρικό στήσιμο βγαίνει στο μόνιτορ.
Η εκπρόσωπός μας έκανε και αναφορά στα πλάνα, τα οποία δεν κολακεύουν ιδιαίτερα το σκηνικό μας, και τόνισε πώς θα ζητήσουν να γίνουν αλλαγές, «Τα πλάνα μας αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετούν την αφήγηση στο βαθμό που θέλουμε».
Τέλος, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι συναγωνιζόμαστε χώρες εύπορες αλλά «κάνουμε ό,τι μπορούμε με τα λιγότερα, για να κάνουμε αίσθηση».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών