Απότομη προσγείωση για τον Αλέξη Τσίπρα από τον ίδιο τον γιο του Μανώλη Αναγνωστάκη. Ο γιος του ποιητή άδειασε ξεκάθαρα τον πρωθυπουργό ο οποίος χρησιμοποίησε την φράση «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν» από το βήμα της Βουλής για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Πολλές φορές αυτοί που τον χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι’ αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το’ χουν καταλάβει ότι ισχύει για αυτούς που τον εκφωνούν» διευκρίνισε ο Ανέστης Αναγνωστάκης μιλώντας στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά.

«Όπως και ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι’ αυτόν!» κατέληξε την αναφορά του ο γιος του Μανώλη Αναγνωστάκη, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκή».

Ο Ανέστης Αναγνωστάκης, γιος του ποιητή της Αριστεράς και στελέχους περιβεβλημένου με κύρος στο ΚΚΕ εσωτερικού, δήλωσε στο «Κανάλι Ενα» του Πειραιά:  «Πολλές φορές αυτοί που το χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το ‘χουν καταλάβει ότι ισχύει γι αυτούς που τον εκφωνούν. Οπως και ο Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι αυτόν!».

Και συνέχισε δηλώνοντας: “Είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.