Τα πιο λαχταριστά σπιτικά μάφιν μπορείτε να κάνετε και εσείς μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250γρ.
  • Έτοιμο παγωτό βανίλια 500ml.

 

Εκτέλεση

Βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη περίπου 10 με 15 λεπτά για να μαλακώσει. Στη συνέχεια προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C. Αφού μαλακώσει το παγωτό, το χτυπάμε μαζί με το αλεύρι στο μίξερ ή ανακατεύουμε το μείγμα με μία σπάτουλα. Όταν το μείγμα γίνει λείο και ομοιογενές γεμίζουμε θήκες, χάρτινες ή σιλικόνης, τις βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί ή στη λαμαρίνα του φούρνου και τις αφήνουμε για είκοσι λεπτά.