Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος για την «ντόλτσε βίτα» Τσίπρα στην εφοπλιστική θαλαμηγό

Σάλος για την «ντόλτσε βίτα» Τσίπρα στην εφοπλιστική θαλαμηγό

Ο πρωθυπουργός  οποίος συνεχίζει να εμφανίζεται προεκλογικά ως υπερασπιστής των πολλών , αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι δεν λέει  όχι στις ανέσεις που απολαμβάνουν οι ελίτ που πολεμάει στα «χαρτιά»

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για τις σκαφάτες διακοπές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, λίγες ημέρες μετά την μεγαλύτερη τραγωδία της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας με τους 101 νεκρούς στο Μάτι.

Ο πρωθυπουργός  οποίος συνεχίζει να εμφανίζεται προεκλογικά ως υπερασπιστής των πολλών , αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι δεν λέει  όχι στις ανέσεις που απολαμβάνουν οι ελίτ που πολεμάει στα «χαρτιά». Έτσι, χωρίς να το πολυσκεφτεί, πήρε την  θαλαμηγό που του προσέφεραν για να… ξεκουραστεί και έζησε ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν ακόμη ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονισμένη προσπαθούσε να καταλάβει πως κάηκαν ζωντανοί 101 άνθρωποι στο Μάτι.

Ο πρωθυπουργός ή το λαλίστατο Μαξίμου συνεχίζουν δύο 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφικών να τηρούν σιγή ιχθύος καθώς επέλεξαν να «κρυφτούν» πίσω από τη συνέντευξη της Κατερίνας Παναγοπούλου η οποία όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ο μακαρίτης σύζυγός της έδωσε το σκάφος στον πρωθυπουργό για να κάνει τις διακοπές του μαζί προφανώς με την οικογένειά του.

Η ΝΔ μόλις επιβεβαιώθηκε ότι ο άνθρωπος που διακρίνεται στη εφοπλιστική θαλαμηγό να κάνει διακοπές τον Αύγουστο του 2018 είναι ο Αλέξης Τσίπρας  πέρασε στην αντεπίθεση μιλώντας για την υποκρισία της πρώτης φοράς Αριστερά.

«Η Ν.Δ. απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλέξη Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι» τόνισε η Πειραιώς, συμπληρώνοντας ότι «η επιβεβαίωσή τους ήρθε τελικά από την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σκάφους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της του το δάνεισε μυστικά (!) για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία».

«Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε» προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας πως «η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο».

«Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σχολιάζοντας τις σκαφάτες διακοπές του πρωθυπουργού ανέφερε: «Με σημαία τη θανάσιμη υποκρισία κατέπλευσε ο Α.Τσίπρας στην Ιθάκη σκαφάτος και θαλαμηγάτος. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός. Λίγος όμως ο καιρός, 19 και σήμερα».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε μέσω Twitter: «Δηλαδή για να το πούμε απλά. Λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι, ενώ ακόμη καλά καλά δεν ξέραμε πόσους νεκρούς θρηνούσαμε, ο Αριστερός Πρωθυπουργός της Χώρας μας, πήρε μία Θαλαμηγό με το πλήρωμα και το υπηρετικό προσωπικό της, για μυστικές υπερπολυτελείς διακοπές.».

Έντονες αντιδράσεις υπήρχαν και στα sosial media με απλούς πολίτες να αναρωτιούνται πως ένας πρωθυπουργός πήρε μία πολυτελή θαλαμηγό μίας εφοπλιστικής οικογένειας για τις διακοπές του, ειδικά λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι και κατά πόσο αυτό συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς που υποτίθεται πως πρεσβεύει ο Αλέξης Τσίπρας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024