Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Υβόννη Μπόσνιακ κατακτά την Αγγλία

Η Υβόννη Μπόσνιακ κατακτά την Αγγλία

Η σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ, εξυμνείται από το βρετανικό περιοδικό μόδας Harper's Bazaar

To 2019 είναι μια χρονιά θρίαμβος για την σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς μετά τον εγχώριο πάταγο, οι διεθνείς ανανγωρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη!

Μετά το πρώτο δημοσίευμα στο Designers Profile της έντυπης αγγλικής Vogue, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα fashion brands στην Ευρώπη.

Η εν λόγω ενότητα του περιοδικού, στόχο έχει να συστήσει στο κοινό που αγαπά τη Μόδα και ακολουθεί τις τάσεις, τους νέους, fashion-forward σχεδιαστές prêt a portet. Και κάπως έτσι ο διεθνής Τύπος, κλείνει το μάτι για άκομα μια φορά στην Υβόννη Μπόσνιακ και υποκλίνεται στο ταλέντο της.

Το βρετανικό εμβληματικό περιοδικό μόδας Harper’s Bazaar την ξεχωρίζει και την τοποθετεί και αυτό με τη σειρά του στο πάνθεον των νέων δυναμικών brands, που κάθε fashionista πρέπει να γνωρίζει και αξίζει να εμπιστευτεί.

Η μέρα αυτή για την Υβόννη Μπόσνιακ είναι αποτέλεσμα σκληρής εργασίας και στοχοπροσήλωσης. Είναι μια λαμπρή και δίκαιη επιβράβευση για το δημιουργικό όραμά της, το οποίο απέκτησε ζωή.

«Κάθε μέρα είναι μια «καινούρια» μέρα για μένα και έτσι θέλω να αντιμετωπίζω τη ζωή. Ωστόσο, κάθε μέρα θέλω να είμαι δυνατή, θέλω να τα προλαβαίνω όλα, θέλω να προχωράω ακόμα παραπέρα, θέλω να νοιάζομαι για αυτούς που αγαπάω, θέλω να χαίρομαι, θέλω να ονειρεύομαι, θέλω να είμαι θαρραλέα και θέλω να μη φοβάμαι», έχει δηλώσει παλαιότερα η  Υβόννη Μπόσνιακ.

View this post on Instagram

Κάθε μέρα είναι μια «καινούρια» μέρα για μένα και έτσι θέλω να αντιμετωπίζω τη ζωή. Ωστόσο, κάθε μέρα θέλω να είμαι δυνατή, θέλω να τα προλαβαίνω όλα, θέλω να προχωράω ακόμα παραπέρα, θέλω να νοιάζομαι για αυτούς που αγαπάω, θέλω να χαίρομαι, θέλω να ονειρεύομαι, θέλω να είμαι θαραλλέα και θέλω να μη φοβάμαι. Από όλες όμως τις ημέρες, ανήμερα της Ημέρας μας, νιώθω τόσο περήφανη για αυτό το αφιέρωμα της Αγγλικής Vogue, σε αυτό το τεύχος Απριλίου, για όσα έχουμε καταφέρει με την ομάδα μου, με πείσμα, επιμονή και πολλή σκληρή δουλειά. Αξίζει να ονειρεύεσαι, αξίζει να τολμάς! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, να έχεις πίστη. Χρόνια μας πολλά! @yvonnebosnjak #britishvogue #designerprofile #yvonnebosnjak #womensday

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Με σταθερή online παρουσία, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια και πάνω από 45 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, έχει καθιερωθεί στο χώρο της ελληνική μόδας, ενώ ταυτόχρονα, ολοένα αναπτύσσεται σε νέες αγορές.

Η χαρισματική Υβόννη Μπόσνιακ, με καταγωγή από την Γερμανία και την Κροατία, έχει ήδη κατακτήσει τον εγχώριο κόσμο της μόδας με ένα αξιοζήλευτο πελατολόγιο, ενώ δημιουργίες της έχουν φορέσει η Μαίρη Συνατσάκη, η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαρία Μπεκατώρου και πολλές ακόμα κομψές σταρ.

Η ενασχόληση της Υβόννης Μπόσνιακ με τη βιομηχανία της μόδας ήταν μοιραία!

Ξεκίνησε να δουλεύει σε μεγάλες εταιρείες μόδας, περιοδικά και διαφημίσεις. Το στιλ της πάντοτε άψογο σε συνδυασμό με την αβίαστη κομψότητα της, κέντριζε το ενδιαφέρον σε όλες τις εμφανίσεις της. Λατρεύει το μαύρο χρώμα, πιστεύει πως το μυστικό μιας πετυχημένης εμφάνισης βασίζεται στη φιλοσοφία του «Less is More» και πάντοτε προτιμά τις casual εμφανίσεις.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η ματιά κι η αισθητική της δεν έχουν περιορισμούς. Αντιθέτως η ίδια,  σχεδιάζει ρούχα χωρίς σύνορα, μακριά από εσωστρέφειες, τα οποία μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι, άλλωστε η ίδια, μια πολίτης του κόσμου.

Οι φετινές της δημιουργίες που συνθέτουν το όραμα της για αυτό το καλοκαίρι, χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές σχεδίασης, θηλυκά κοψίματα, χυτά, πολυτελή υφάσματα και λεπτομέρειες από δαντέλα. Στη χρωματική παλέτα των νέων δημιουργιών της, οι παστέλ τόνοι και το κλασικό μαύρο, συμπληρώνονται από ένα εκπληκτικό cobalt blue, φλερτάροντας με τις απόλυτες τάσεις της σεζόν!

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024