Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα
Ξεκάθαρο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα, καταγράφει δημοσκόπηση για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με την έρευνα της DATA RC που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 7,3 μονάδες λαμβάνοντας ποσοστό 29,7% έναντι 22,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 9,7%, ΚΚΕ με 5,3%, η Χρυσή Αυγή με 4,5%, η Ελληνική Λύση με 0,9% και τα υπόλοιπα κόμματα στο 7,5%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά διευρύνεται στις 9,1 μονάδες με τη ΝΔ να λαμβάνει 37,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 28%, το ΚΙΝΑΛ 12,1%, το ΚΚΕ 6,6% και η Χρυσή Αυγή 5,6%.
Πηγή: DATA RC – pelop.gr
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Ευρωεκλογές του 2014, στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναδειχθεί πρώτος με 30,35% έναντι 22,12% της ΝΔ (διαφορά 8,23%).
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.