Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Βρεττός: Είμαι τυχερός που σηκώθηκα

Συγκλονίζει ο Βρεττός: Είμαι τυχερός που σηκώθηκα

Ο Ηλίας Βρεττός λίγο έλειψε να χάσει την ίδια του τη ζωή από σοβαρό τροχαίο τον Φεβρουάριο του 2017

Ο Ηλίας Βρεττός είναι από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους για να μιλάει για θαύμα. Γιατί λίγο έλειψε να χάσει την ίδια του τη ζωή από σοβαρό τροχαίο τον Φεβρουάριο του 2017.

Πόνεσε πολύ, πέρασε πολύ δύσκολα μέσα στο νοσοκομείο προσπαθώντας να σηκωθεί ξανά στα πόδια του, με τους γιατρούς του, αρχικά τουλάχιστον να είναι ιδιαιτέρως συγκρατημένοι στην ερώτησή του αν θα κατάφερνε να ξαναπερπατήσει. Και όμως! Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως αναφέρει το gossip-tv, όχι μόνο κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του αλλά πλέον ζει μία φυσιολογική ζωή, αν και όπως παραδέχεται, συνεχίζει να πονάει ακόμα στα τραύματά του.

Διαβάστε την συγκλονιστική αποκλειστική συνέντευξή του στο gossip-tv.gr.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να σου στοιχήσει τη ζωή. Περιέγραψέ μας πώς ένιωσες εκείνες τις στιγμές.

«Οι στιγμές μετά το ατύχημα ήταν πολύ δύσκολες. Ανατρέπεται όλη σου η ζωή. Ξαφνικά βρίσκεσαι να σκέφτεσαι αν θα ζήσεις και στη συνέχεια αν θα περπατήσεις ξανά. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, όπως και το διάστημα που μεσολάβησε με αρκετά χειρουργεία προκειμένου ν’ αποκατασταθούν τα τραύματα και να μπορέσω να σταθώ ξανά στα πόδια μου».

Τα τραύματά σου ήταν πολύ σοβαρά και οι γιατροί ήταν πολύ συγκρατημένοι στην αρχή. Πιστεύεις ότι το γεγονός ότι όχι μόνο ζεις αλλά έχεις και μια κανονική ζωή οφείλεται σε θαύμα;

«Η αλήθεια είναι ότι πονάω ακόμα σε κάθε τι που κάνω και έχω ενοχλήσεις. Το ότι τώρα μπορώ και στέκομαι όρθιος και συνεχίζω τη ζωή μου, δεν σημαίνει πως στο μέλλον μπορεί να μην υπάρξουν κάποιες επιπλοκές καθώς μετά από το χειρουργείο σε πολλά σημεία του σώματός μου έχω σίδερα. Ωστόσο, είναι θαύμα που κατάφερα να σηκωθώ και τα τραύματά μου ν’ αποκατασταθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα».

Από τότε πιστεύεις περισσότερο στα θαύματα;

«Έχω δει πολλά θαύματα να γίνονται όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους ανθρώπους. Ο πνευματικός μου στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό, ο πατέρας Δημήτριος, κάνει πολλά θαύματα. Όλο αυτό το διάστημα μού έχουν στείλει πολλά μηνύματα και έχουν μοιραστεί μαζί μου ανάλογα περιστατικά και εμπειρίες».

Λίγο πριν κλείσεις έναν χρόνο από το ατύχημα είχες βρεθεί στο Άγιο Όρος. Ήταν ανάγκη σου να βρεθείς κοντά στο Θεό;

«Στο Άγιο Όρος έχω πάει και πριν το ατύχημα. Όποιος έχει αυτή την ευκαιρία να βρεθεί εκεί, είναι πραγματικά δώρο Θεού. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς μου, είχα δεχτεί πολλά φυλαχτά, κομποσκοίνια και εικόνες από φίλους και αγνώστους. Ένα από αυτά τα κομποσκοίνια μού είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και το είχα πάντα πάνω μου. Στο πρώτο μου live στην Καρδίτσα -μετά το ατύχημά μου – έχασα αυτό το κομποσκοίνι και θεώρησα πως ήταν η τελευταία πατερίτσα που είχα πάνω μου μέχρι το ξεκίνημά μου και την επιστροφή μου στη δουλειά μου. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που θέλησα να βρεθώ στο Άγιο Όρος και στη Μονή Ξενοφώντος έτσι ώστε να πάρω πίσω το χαμένο κομποσκοίνι και όποτε μπορώ θέλω να πηγαίνω. Λόγω των εμφανίσεών μου στη Θεσσαλονίκη από 10 Μαϊου στο Stage live με τον Βασίλη Καρρά θα κανονίσω να ξαναεπισκεφθώ το Άγιο Όρος μέσα στον Μάιο, πρώτα ο Θεός».

Τι εύχεσαι πλέον μετά από αυτή την εμπειρία σου;

«Μόνο υγεία, τίποτα άλλο. Γιατί αν έχουμε την υγεία μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Τι εύχεσαι για το φετινό Πάσχα;

«Υγεία και να έχουμε δίπλα μας αγαπημένους ανθρώπους που φέρνουν γαλήνη στην ψυχή μας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024