Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σπουδαίος παίκτης ο Γιάννης, από τους αγαπημένους μου»

«Σπουδαίος παίκτης ο Γιάννης, από τους αγαπημένους μου»

Ο Τζέιλεν Μπράουν μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως είναι ένας παίκτης που τον θαυμάζει και από τους αγαπημένους του στο ΝΒΑ

Οι Μπακς θα αγωνιστούν την Κυριακή με τους Σέλτικς στο Μιλγουόκι, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας.

Ο Τζέιλεν Μπράουν μίλησε για τις αναμετρήσεις, όμως έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο όπως είπε θαυμάζει.

Ο Αμερικανός φόργουορντ σε δηλώσεις του στο NBC Sports τόνισε πως δεν τον φοβάται και ανυπομονεί να τον αντιμετωπίσει στο γήπεδο, ενώ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο παίκτης που αναμένεται να αναλάβει αρχικά το μαρκάρισμα του Έλληνα σούπερ σταρ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράουν:

«Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης, πιθανότατα ένας από τους αγαπημένους μου στο πρωτάθλημα, βάσει της επιθετικότητας και της νοοτροπίας με την οποία παίζει. Λατρεύω τους επιθετικούς παίκτες. Έτσι θεωρώ και τον εαυτό μου. Παίκτες σαν τον Γιάννη και εμένα δεν εκφοβίζονται εύκολα. Ίσα ίσα που αποτελεί πρόκληση να παίζεις κόντρα σε κάποιον σαν τον Γιάννη.

Εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος και επιθετικός, εάν δείξεις οποιαδήποτε μορφή αδυναμίας, θα σε εκθέσει. Είναι σαν να το επιδιώκει αυτό κάθε φορά. Δεν πρόκειται να του δώσω την παραμικρή αφορμή να το κάνει αυτό. Ανυπομονώ για αυτό», συμπλήρωσε ο γκαρντ/φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024