Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης παρακολούθησαν από κοινού χτες το βράδυ τα εγκώμια στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά και στη συνεχεία ακολούθησαν την πομπή του Επιταφίου έως το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, όπου παραδοσιακά καταφθάνουν όλοι οι επιτάφιοι, από όλες τις ενορίες του κέντρου του Πειραιά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης παρακολούθησαν από κοινού χτες το βράδυ τα εγκώμια στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά και στη συνεχεία ακολούθησαν την πομπή του Επιταφίου έως το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, όπου παραδοσιακά καταφθάνουν όλοι οι επιτάφιοι, από όλες τις ενορίες του κέντρου του Πειραιά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το peiraiasnews.gr,  ο κ. Μαρινάκης ακολούθησε τον Επιτάφιο της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης μέχρι και τον Ιερό Ναό.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν μετά το πέρας της ακολουθίας ο εφημέριος του Ιερού Ναού τον ευχαρίστησε δημόσια για την προσφορά του όσον αφορά τη σίτιση διάφορων δημοτών, αλλά και γενικότερα για την ανιδιοτελή στήριξη του στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Πειραιώς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr