Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόκλιση και από Στίβενς : «Ο Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της σεζόν»

Υπόκλιση και από Στίβενς : «Ο Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της σεζόν»

Ο Μπραντ Στίβενς μίλησε για τη σειρά των Σέλτικς με τους Μπακς και τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναμφίβολα ο MVP της φετινής σεζόν

Οι Μπακς υποδέχονται την Κυριακή του Πάσχα (28/04, 20:00) τους Σέλτιςκ στο Μιλγουόκι στο πρώτο παιχνίδι των δύο για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο προπονητής των Κελτών, Μπραντ Στίβενς μίλησε για τη συγκεκριμένα σειρά παιχνιδιών και δήλωσε με σιγουριά πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξίζει να είναι ο φετινός MVP!

Ο Στίβενς αναφέρθηκε στο Game 1 και σε ερώτηση για το αν ο Greek Freak είναι ο MVP της φετινής σεζόν, εκείνος απάντησε «Ναι!», ενώ πρόσθεσε για την ικανότητά του να τρέξει στο παρκέ: «Κάνει τα λιγότερα βήματα που έχω δει. Είναι εκπληκτικό!».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η ατμόσφαιρα στο Μιλγουόκι είναι φοβερή. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Οι Μπακς εδραιώθηκαν φέτος στο ΝΒΑ ως η καλύτερη ομάδα, έκαναν 60 νίκες. Είναι σκληροί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά. Σχετικά με πέρυσι, και οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές, παίζουν διαφορετικά».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024