Με μια χιουμοριστική πασχαλινή κάρτα την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
«Αφήστε τα γίδια ελεύθερα!», γράφει η κάρτα. Την ατάκα σύμφωνα με το thestival.gr, έχει χρησιμοποιήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αρκετές φορές θέλοντας να δείξει την ελευθερία κινήσεων που υπάρχει στην παράταξη του στο δήμο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).