Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λυσάνδρου : «Ματς με έλλειψη σκοπιμότητας ανάμεσα σε παιδιά»

Λυσάνδρου : «Ματς με έλλειψη σκοπιμότητας ανάμεσα σε παιδιά»

Οι δηλώσεις του προέδρου της Super League Μηνά Λυσάνδρου, μετά τον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Την αναμέτρηση παρακολούθηση δια ζώσης στο Αγρίνιο και ο νέος πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου. Αναφέρθηκε μάλιστα στην προσπάθεια που έγινε για να καλυφθεί το παιχνίδι μέσω των social media, ευχαρίστησε την ομάδα του Παναιτωλικού για τη φιλοξενία και συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες που βρέθηκαν στο φάιναλ 4. Συγχαρητήρια στις ομάδες που βρέθηκαν στο τελικό και ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό που ευτύχησε να σηκώσει το κύπελλο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι δείγμα της έλλειψης οποιασδήποτε σκοπιμότητας ανάμεσα σε παιδιά 17-16 ετών.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομάδα του Παναιτωλικού που βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν καθοριστική η συμμετοχή της στη διοργάνωση αυτής της γιορτής. Μας φιλοξένησε και έδειξε ότι είναι μια ομάδα που βοηθάει την λίγκα.

Η μετάδοση του αγώνα μέσω των social media ήταν ένας στόχος που πέτυχε και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μάλιστα κάποια στιγμή η υπερβολική επισκεψιμότητα δημιούργησε ένα πρόβλημα για κάποια δευτερόλεπτα, όμως αυτό είναι δείγμα πως ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια.

Αυτή ήταν η αρχή για να αγκαλιάσουμε και να εξορθολογίσουμε και να στηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024