Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη δίχως τέλος στην Κύπρο: Παραδέχτηκε ακόμα δύο φόνους ο serial killer - Επτά τα θύματα

Φρίκη δίχως τέλος στην Κύπρο: Παραδέχτηκε ακόμα δύο φόνους ο serial killer – Επτά τα θύματα

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονική δράση του 35χρονου serial killer στην Κύπρο, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ακόμα δύο φόνους, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στα επτά θύματα

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονική δράση του 35χρονου serial killer στην Κύπρο, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε ακόμα δύο φόνους, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στα επτά θύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν όλα τα κυπριακά ΜΜΕ, ο «Ορέστης» σήμερα Μ. Πέμπτη παραδέχτηκε την δολοφονία της 30χρονης Μaricar και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας από την Ινδία ή το Νεπάλ (σ.σ δήλωσε ότι δεν θυμάται ακριβώς), καθώς και ακόμα μια διπλή δολοφονία μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος υπέδειξε στους ανακριτές σημείο κοντά στο φρεάτιο στο Μεταλλείο του Μιτσερού, για τα πτώματα της Μαρικάρ, της μητέρας από τη Ρουμανία και της 8χρονης κόρης της.

Αύριο, Μ. Παρασκευή, αναμένεται η νέα επιχείρηση εντοπισμού των τριών πτωμάτων που επέδειξε στο Μιτσερό.

Τα τέσσερα αυτά θύματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά των Mary Rose και Arian Palanas Lozano, αλλά και της 6χρονης κόρης της Mary Rose, Sierra –ο «Ορέστης» δεν έχει παραδεχτεί τη δολοφονία της και επιμένει πως πέθανε από αναρρόφηση του εμετού της, ενώ παραδέχεται μόνο πως ξεφορτώθηκε το άψυχο κορμάκι της- για να ανεβάσουν τον τραγικό απολογισμό στις 7 νεκρές γυναίκες.

Νωρίτερα, είχε εντοπισθεί σορός γυναίκας σε προχωρημένη σήψη σε πεδίο βολής, serial killer, ενώ ομολόγησε και τη δολοφονία της 30χρονης Maricar από τις Φιλιππίνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο από τα προαναφερθέντα θύματα ανήκει η συγκεκριμένη σορός.

H δολοφονία της 30χρονης Maricar

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», οι ανακριτές της υπόθεσης εντόπισαν στους υπολογιστές του λοχαγού μια φωτογραφία της ταυτότητας της Maricar, στοιχείο που τον συνδέει άμεσα με την γυναίκα από τις Φιλιππίνες, η οποία πιστεύεται ότι έχει δολοφονηθεί αλλά είναι άγνωστο που βρίσκεται το πτώμα της.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το κυπριακό νομικό καθεστώς, ζήτησε νέο ένταλμα σύλληψης του λοχαγού και για τρίτο φόνο, παρά το ότι είναι ήδη προφυλακισμένος για τρεις ακόμα φόνους.

Ο serial killer  συνδέθηκε με την 30χρονη από τις Φιλιππίνες και με άλλα τεκμήρια που προέκυψαν μέσα από την έρευνα των ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών δεδομένων. Όπως διαπιστώθηκε, ο 35χρονος με το ψευδώνυμο «Ορέστης» ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την Maricar, πριν χαθούν τα ίχνη της.

Οι αποκαλύψεις τον ανάγκασαν να παραδεχτεί τις αποτρόπαιες πράξεις του

Μετά την αποκάλυψη των στοιχείων, τα οποία συνδέουν τον 35χρονο με τη Maricar, ανακρίθηκε εκ νέου.

Όμως και πάλι κράτησε κλειστό το στόμα του, αρνούμενος να σχολιάσει τα τεκμήρια που του παρουσίασαν οι ανακριτές.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι αποκαλύψεις τον έφεραν σε σημείο που δεν μπορούσε να κρύβεται άλλο και αναγκάστηκε να αποκαλύψει αρχικά τις δολοφονίες Marry Rose και της Arian Palanas Lozano, που είχαν εξαφανιστεί τον Μάϊο και τον Ιούλιο του 2018 αντίστοιχα.

Παραδεχόμενος την δολοφονία της Marry Rose, το πτώμα της οποίας ταυτοποιήθηκε, ο 35χρονος αναγκάστηκε να παραδεχθεί και τον θάνατο της 6χρονης κόρης της, ισχυριζόμενος ότι είχε πετάξει το πτώμα στο φράγμα Ξυλιάτου.

Το δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού, κατά τον ίδιο ανήκει στην Arian Palanas Lozano, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση. Η νεκροτομή δεν μπόρεσε να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα του πτώματος και γι’ αυτό τον λόγο θα γίνουν εξειδικευμένες επιστημονικές εξετάσεις με DNA.

Αστυνομικές πηγές εξέφραζαν κάποιες επιφυλάξεις για το αν πράγματι πρόκειται για την Arian, αφού η σορός παρουσίαζε μεγαλύτερη φθορά από αυτή της 38χρονης Marry Rose, αν και η Arian είχε δολοφονηθεί δύο μήνες αργότερα.

Δεν αποκλείεται η σορός ανήκει στη 30χρονη Maricar και γι’ αυτό θα γίνει σύγκριση γενετικού υλικού με γενετικό υλικό που έδωσε η μητέρα για τεστ DNA. Όπως και αν έχουν τα πράγματα, βρισκόμαστε μπροστά σε πέντε δολοφονίες με τρία πτώματα.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024