Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: «Τέλος» ο Επστάιν

Λαμία: «Τέλος» ο Επστάιν

Η ομάδα της Φθιώτιδας το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά τη λύση της συνεργασίας της με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Παρελθόν από το ρόστερ της Λαμίας αποτελεί από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο Ντένις Επστάιν, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει αιφνιδιαστικά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λαμίας, το διαζύγιο είναι καθαρά απόφαση του 32χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Ο Γερμανός μέσος μετά την αποχώρησή του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνεργασία τους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Λαμίας για την συνεργασία και την πολύ καλή χρονιά που είχαμε και εύχομαι ό,τι καλύτερο στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Denis Epstein, για καθαρά οικογενειακούς λόγους του παίκτη. Τον ευχαριστούμε για προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024