Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας έπρεπε να αποπέμψει τον Πολάκη

Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας έπρεπε να αποπέμψει τον Πολάκη

«Θα πάμε στις εκλογές με σύμβολο τη χυδαία επίθεση Πολάκη», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να τον αποπέμψει το πρωί ή να είχε ζητήσει να παραιτηθεί μόνος του. Τώρα θα πάει στις εκλογές ταυτισμένος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας», δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Ο Πολάκης ήταν χυδαίος και το ξέραμε αυτό» και πρόσθεσε: «Θα πάμε στις εκλογές με σύμβολο τη χυδαία επίθεση στους ΑΜΕΑ που έκανε ο κ. Πολάκης».

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής επικρότησε την πρωτοβουλία της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Πολάκη. «Η πρόταση μομφής ήταν η πιο σωστή, έξυπνη κοινοβουλευτική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν άκουσα τον κ. Τσίπρα να λέει χθες ότι ο Πολάκης είναι αψής Σφακιανός. Εμείς οι Κρητικοί είμαστε πολιτισμένοι και εκτιμούμε τους συνομιλητές μας. Κανείς δεν ταυτίζεται με τον κ. Πολάκη», σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Απαντώντας στα περί Νόμπελ Ειρήνης στον πρωθυπουργό, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε κυρίως τους οπαδούς και φίλους της ΝΔ να διαβάζουν ολόκληρες τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αναφορικά με τα γεγονότα του 2015 και για το κατά πόσο υπήρξε θέμα συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ Μεϊμαράκης είπε με νόημα ότι «έκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα». Ανέφερε ωστόσο ότι «δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ». «Συζητήθηκε μόνο η σύνθεση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι ξένοι ηγέτες, μου έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Εγώ ως πρόεδρος της ΝΔ τότε ήμουν ο πρόεδρος του αντι-ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε πως θα συγκυβερνούσαμε αφού δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα;», εξήγησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024