Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης εκτός ορίων...

Πολάκης εκτός ορίων…

Πολλοί αναρωτιούνται αν αυτή η φορά ήταν και η τελευταία για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας που προκάλεσε πολιτικό σάλο και κατακραυγή με την επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Ως «Σφακιανός» ο Παύλος Πολάκης μπορεί – κατά τον Αλέξη Τσίπρα – να είναι «αψύς», αλλά ο νέος πολιτικός σάλος και η κατακραυγή που προκαλεί με την επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο έχουν κάνει πολλούς, ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ, να αναρωτιούνται αν αυτή η φορά ήταν και η τελευταία για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ο Πολάκης όμως από την αρχή της θητείας του στο υπουργείο Υγείας υπηρετεί τον ρόλο του «αψύ» και χωρίς «πολιτικό τακτ» υπουργού που στο όνομα μιας «αυθεντικότητας» ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές. Αυτά για τους υπερασπιστές του. Για τους επικριτές του πρόκειται για μια πολιτική φιγούρα «κυνική», «ανεξέλεγκτη» και «εκτός ορίων».

Πριν υπουργοποιηθεί, ελάχιστοι έδιναν σημασία στα «ξεσπάσματα» Πολάκη. Ως αναπληρωτής υπουργός άρχισε να προκαλεί αναταράξεις τον Δεκέμβριο του 2015, όταν σε μια συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα που αφορούσε τις επικοινωνιακές καμπάνιες του ΚΕΕΛΠΝΟ απάντησε με κραυγές σε δημοσιογράφο που τον αποκάλεσε «σκύλο» ότι «τα μαντρόσκυλα τα οποία έχει εξαπολύσει η διαπλοκή για να μπλοκάρει αυτό που γίνεται, δεν μας σταματάει. Το κατάλαβες; Δεν μας σταματάει!..». Τότε σχεδόν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να τον δικαιολογήσουν.

Η συνέχεια δόθηκε τον Απρίλιο του 2016, με τον Πολάκη να επιχειρεί μεταχρονολογημένη αντεπίθεση για αυτή την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου, καθώς μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι έκανε λόγο για «βοθροκάναλα της διαπλοκής» που έκοψαν επίτηδες τις σκηνές που ο δημοσιογράφος τού επιτέθηκε. «Επρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που έπρεπε να του πω» είπε τότε ο αναπληρωτής υπουργός.

-Σε ποιες άλλες δικαστικές υποθέσεις έχει «μπλεχτεί»;

-Πώς είχε υπερασπιστεί τη Δούρου μετά τις φωτιές στο Μάτι;

-Γιατί ήρθε σε κόντρα με τον κοινοτικό επίτροπο Υγείας;

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ της Μ. Τετάρτης

Πολάκης εκτός ορίων…

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024