Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένει ο Κυρίτσης: «Πολιτική κριτική» η επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο

Επιμένει ο Κυρίτσης: «Πολιτική κριτική» η επίθεση Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο

Ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης έγραψε στο Twitter ότι «ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης άδικο», συντάχθηκε με τη λογική Πολάκη ότι η δήλωσή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ ήταν «πολιτική κριτική»

Συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Παύλο Πολάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, παρά τις αποστάσεις που έχουν πάρει αρκετοί στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, για την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης έγραψε στο Twitter ότι «ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης άδικο», συντάχθηκε με τη λογική Πολάκη ότι η δήλωσή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ ήταν «πολιτική κριτική».

«Όταν κάποιος εκτίθεται στον πολιτικό στίβο είναι αυτομάτως ανοιχτός και στην πολιτική κριτική» είπε ο κ. Κυρίτσης υποστηρίζοντας ότι «εδώ δεν υπάρχει κάτι υβριστικό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, μάλιστα, ότι «η άποψή του θεωρώ ότι είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ» και εξέφρασε τη διαφωνία του για το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ότι «δεν τον χωράει το κόμμα» τον Παύλο Πολάκη.

Εκτίμησε, δε, ότι «οι πιθανότητες να προωρήσει στην κίνηση είναι της τάξης του 10% διότι δεν θέλουν να βρεθούν πριν τις ευρωεκλογές απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στη Βουλή» προσθέτοντας ότι θα συμβεί ό,τι «και την προηγούμενη φορά με το Μακεδονικό που έκαναν τελικά «κο κο κο»».

Only in

Το μεταναστευτικό, η Ακροδεξιά και η κρίση ταυτότητας της Ευρώπης

Όταν η πολυθρύλητη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» μπαίνει για πολλοστή φορά στο «ζύγι» της δυστοπικής μικροπολιτικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024