Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αμετανόητος ο Πολάκης για τον Κυμπουρόπουλο: Ξαναχτυπά με τις «πλάτες» του Μαξίμου

Αμετανόητος ο Πολάκης για τον Κυμπουρόπουλο: Ξαναχτυπά με τις «πλάτες» του Μαξίμου

«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πρέπει να γνωρίζει τους νόμους που ο ίδιος ψηφίζει», του απαντά ο ΙΣΑ.

Με τη στήριξη του Μεγάρου Μαξίμου και την πλήρη κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα επανέρχεται ο Παύλος Πολάκης επιμένοντας στις «εξηγήσεις» του αναφορικά με την πρωτοφανή επίθεσή του, σε βάρος του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με νέα ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι το αρχικό post του για τον κ. Κυμπουρόπουλου αφορούσε στην κοινωνική πολιτική για τα ΑμεΑ που επιθυμεί να καταργήσει η ΝΔ.

Παρά τις αντιδράσεις ακόμη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει αναρτήσει δύο σκίτσα στα οποία περιγράφει «το αποτέλεσμα των ίσων ευκαιριών της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑμεΑ» και «την ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία».

Στη συνέχεια, επιτίθεται για ακόμα μια φορά στα ΜΜΕ λέγοντας ότι προσπαθούν με το θέμα που ξέσπασε να καλύψουν την «φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση», ενώ στρέφεται και κατά του Ιατρικού Συλλόγου ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα κινήσει αυτεπάγγελτη  πειθαρχική διαδικασία εναντίον του.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη στο Facebook:

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ : Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των «ίσων ευκαιριών » της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο….Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου .Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη:είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με «δικάσεις» ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο(ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα )

«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πρέπει να γνωρίζει τους νόμους που ο ίδιος ψηφίζει» του απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και υπογραμμίζει: «Θα έπρεπε ως υπουργός Υγείας να γνωρίζει ότι σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 321 παρ. 1 του ν. 4512/2018, που ψηφίστηκε επί Υπουργίας του, ορίζεται ότι: «…… για πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο έλαβε χώρα σε διαφορετικό σύλλογο από τον σύλλογο εγγραφής, αρμόδιο για την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς και για την εκδίκαση και την επιβολή ποινής ή την απαλλαγή, είναι το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου που τελέστηκε το παράπτωμα», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΙΣΑ.

Προσθέτει ότι ο κ. Πολάκης είναι «ήδη έκθετος στη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, για τα όσα μειωτικά ανέφερε σε βάρος του Στέλιου Κιμπουρόπουλου. Είναι επίσης έκθετος στη συνείδηση του ιατρικού κόσμου αλλά και των πολιτών, για τα αποτελέσματα της πολιτικής του στον τομέα ευθύνης του. Η εικόνα αυτή δεν ανατρέπεται ούτε με μειωτικές αναφορές μέσω των social media, ούτε με απειλές προς όσους στηλιτεύουν την αήθη συμπεριφορά του».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024