Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη καταθέτει η ΝΔ

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Πολάκη καταθέτει η ΝΔ

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αμέσως μετά το Πάσχα η Νέα Δημοκρατία καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας» σημείωσε  χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, καταθέτει η Νέα Δημοκρατία, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, «μετά το Πάσχα καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη», με αφορμή την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού, ο οποίος μάλιστα επιμένει, μέσω Facebook κατά του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Χθες με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ο ανεκδιήγητος αναπληρωτής υπουργός επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Τον κατηγόρησε γιατί έκανε χρήση του νόμου για ΑμεΑ για να διοριστεί στο ΕΣΥ» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι ο κ. Πολάκης άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα κατά ενός ανθρώπου που η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αμέσως μετά το Πάσχα η Νέα Δημοκρατία καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας» σημείωσε  χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε, ήρθε η ώρα να δούμε «αν θέλουμε την Ελλάδα των πολλών ή την Ελλάδα των Πολάκηδων».

Παράλληλα, συνέχισε λέγοντας «debate δεν θέλατε κύριε Τσίπρα, ελάτε εδώ στη Βουλή» και προσέθεσε «πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά, ένα και το αυτό είστε».

Ζωντανά στο βήμα της Βουλής.

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024