Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυρ ομαδόν κατά Πολάκη μετά τη χυδαία επίθεση σε Κυμπουρόπουλο

Πυρ ομαδόν κατά Πολάκη μετά τη χυδαία επίθεση σε Κυμπουρόπουλο

«Πυρά» από όλους τους πολιτικούς χώρους δέχεται από το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μετά την ανάρτηση - ντροπή κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ

«Πυρά» από όλους τους πολιτικούς χώρους δέχεται από το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μετά την ανάρτηση – ντροπή κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανέφερε στη Βουλή ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά  του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μετά το Πάσχα, με ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για αθλιότητα που δεν έχει όρια, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα αναφέρει: «Ντροπή που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας».

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο του σχεδίου νόμου για την Παιδεία, τόνισε. «Ντροπή σας που στηρίζετε σιωπηλά τον κ. Πολάκη» είπε ο κ.  Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα σχόλια του κ. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ . Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε την ομιλία του για την Παιδεία και περιορίστηκε μόνο στο σχόλιό του για την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Ο κόμπος έφθασε στο χτένι», τόνισε και πρόσθεσε: «Ντιμπέιτ δεν θελατε κ. Τσίπρα; Ντιμπέιτ στη Βουλή για τον κ. Πολάκη».

Έντονη ήταν η αντίδραση και της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής η οποία σχολιάζοντας τη χυδαία Πολάκη σημείωσε με νόημα πως «δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολάκη».

«Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…», πρόσθεσε η Φώφη Γεννηματά.

Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολλάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα», έγραψε στο Twitter η Φώφη Γεννηματά.

«Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…», πρόσθεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ, μεγαλύτερος βάρβαρος, ανάγωγος και αναίσθητος Υπουργός δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε Κυβέρνηση Δυτικής Χώρας, μία Εθνική ντροπή!» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η δήλωση Πολάκη είναι απαράδεκτη, ανήθικη και καταδικαστέα, όπως απαράδεκτη κι ανήθικη είναι και η στάση του πρωθυπουργού να τον καλύψει σε αντίθεση με αυτό που έπραξαν άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν το σχόλιο του ΚΚΕ.

«Η επίθεση Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου αναδεικνύει: Την πολιτική χυδαιότητα των συνεργατών Τσίπρα. Τη μεσαιωνική αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τον αγώνα που δίνουν συμπολίτες μας σαν τον Κυμπουρόπουλο» σχολίασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

«Ό,τι πιο ανήθικο έχει λεχθεί από τον Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη, προφανώς …κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Πόση κακία μπορεί να «κατοικεί» σε μια ανθρώπινη ψυχή;» διερωτήθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Στο κυβερνών κόμμα, δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί πολύ από τις νέες «μαγκιές» Πολάκη. Χρειάστηκαν να περάσουν αρκετές ώρες από την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για να υπάρξει μία πρώτη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του βουλευτή Γιάννη Μπαλάφα.

Μιλώντας στο News 24/7 πήρε αποστάσεις από τη δήλωση Πολακη, αναφέροντας. «Ατυχής η δήλωση, δε νομίζω ότι εκφράζει τον Παύλο. Θα πρέπει να την πάρει πίσω», ήταν το σχόλιό του. Μετά από λίγη ώρα, ακολούθησε και ο Στέλιος Κούλογλου. «Βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας. Δίνει πάτημα στη Ν.Δ. να αλλάζει την ατζέντα» ανέφερε ο κ. Κούλογλου μιλώντας στον Alpha. Ο Νίκος Φίλης αναφερόμενος στις δηλώσεις Πολάκη, τόνισε:  «Πιστεύω ότι ο κ. Πολάκης αδικεί τον εαυτό του, με όσα είπε, και αδικεί και το έργο του το κυβερνητικό, που είναι σημαντικό στον τομέα της υγείας. Δεν εκπροσωπεί βεβαίως με όσα είπε το δημοκρατικό ήθος, το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εκπροσωπεί επίσης, αλλά αδικεί την προσπάθεια της κυβέρνησης, να ενισχύσει τον αγώνα των οικογενειών τους και των ίδιων των ΑμεΑ για μια, κατά το δυνατόν ισότιμη θέση στην κοινωνία μας. Και πιστεύω ότι πρέπει να βρει τρόπο να επανορθώσει αυτή την αστοχία του».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024