Υποσχέσεις του υπουργείου Υγείας στις καθαρίστριες για παράταση συμβάσεων
Το πρωί οι καθαρίστριες που εργάζονται στο «Δρομοκαϊτειο» Νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υγείας, ζητώντας την ανανέωση των συμβάσεων τους.
Παράταση των συμβάσεων των καθαριστριών προκειμένου να γίνει ενιαίος διαγωνισμός στα Νοσοκομεία τα οποία έχουν εκκρεμότητες με λήξεις συμβάσεων και είναι εν’ αναμονή απομάκρυνσης των εργολάβων, καθώς και βελτίωση της μοριοδότησης εξετάζει το υπουργείο Υγείας, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και του Σωματείου Εργαζομένων στο «Δρομοκαϊτειο» με τον νομικό σύμβουλο του υπουργού Υγείας. Τα παραπάνω δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιανναλός, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση.
Το πρωί οι καθαρίστριες που εργάζονται στο «Δρομοκαϊτειο» Νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υγείας, ζητώντας την ανανέωση των συμβάσεων τους και τονίζοντας ότι «εργάζονται πάνω από 10 χρόνια μέσω εργολάβων και τα 4 τελευταία χρόνια με συμβάσεις που είχαν συνάψει με το Νοσοκομείο».
- Ανοιχτό για πρώτη φορά σε προτάσεις για την παραχώρηση του Τζα Μοράντ το Μέμφις
- Μέτωπο 20+8 ποδοσφαιρικών ενώσεων κατά του ακατάλληλου Λανουά
- Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια
- Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά

