Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονική ομάδα - Παρατημένη ομάδα (2-0)

Κανονική ομάδα – Παρατημένη ομάδα (2-0)

Στο ματς του Περιστερίου ο Ατρόμητος ήταν... κανονική ομάδα και απέναντι σε έναν αποκαρδιωτικό Παναθηναϊκό επικράτησε με 2-0 για την 29η αγωνιστική.

Η μία ομάδα… παίζει ακόμα. Το ψάχνει ακόμα. Θέλει να κλείσει τη χρονιά όσο πιο ψηλά μπορεί, έχει πλέον τη φιλοδοξία να βγει ακόμα και τρίτη, αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον ΟΦΗ και η ΑΕΚ δεν κερδίσει στη Λιβαδειά. Ο Ατρόμητος κάνει δεύτερη εξαιρετική σεζόν και δικαιώνεται.

Η άλλη μοιάζει να το… παράτησε. Ούτε όρεξη, ούτε διάθεση. Τίποτα. Με παίκτες που μοιάζουν να σκέφτονται ήδη τις… διακοπές τους. Με παίκτες που πολλές φορές αδυνατούσαν να προλάβουν τον αντίπαλο, δεν έδιναν την μπάλα στα δύο μέτρα και προτιμούσαν να κάνουν κατάχρηση. Ο Παναθηναϊκός ήταν και στο Περιστέρι, για δεύτερο σερί ματς μετά απ’ αυτό με τον ΟΦΗ, μια ομάδα αγνώριστη σε σχέση με εκείνη που βλέπαμε πριν λίγους μήνες.

Το αποτέλεσμα… φυσιολογικό και δίκαιο. Από δύο στημένες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος βρήκε δύο γκολ και έγραψε το τελικό 2-0. Με τον Κάναντι να κάνει πολλές αλλαγές, αλλά την ομάδα του να μη χάνει τη συνοχή της, ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δίχως να εντυπωσιάζουν, αλλά με ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι τους, με υπομονή και με καλή κυκλοφορία, οι γηπεδούχου έψαξαν τις στιγμές τους. Τις βρήκαν σε δύο κόρνερ. Στο 61’ από εκτέλεση του Κατράνη, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μπρούνο σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Και στο 72’ ο Κουλούρης σημείωσε ένα γκολ… ποίημε. Κόρνερ του Ουάρντα, κεφαλιά του Ρισβάνη στο ύψος του πέναλτι, ο φορ του Ατρόμητου μπορεί να μην έκανε καλό κοντρόλ, αλλά η μπάλα αναπήδησε μπροστά του και με έναν φαλτσαριστό «κεραυνό» από θέση μέσα αριστερά την έστειλε στην απέναντι γωνία του Κότσαρη.

Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του ως ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο πρώτο ημίχρονο τον 17χρονο Αθανασακόπουλο, αλλά ο «μικρός» έδειξε… ψαρωμένος στα πρώτα του βήματα στη μεγάλη κατηγορία. Όμως ο «μικρός» είναι μικρός. Οι υπόλοιποι, που υποτίθεται πως έχουν πια μια μεγαλύτερη εμπειρία, απλά περίμεναν να τελειώσει το ματς. Όπως περιμένουν και να τελειώσει η χρονιά.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον, Νάτσος, Ενσικουλού (71′ Μπουσούλατζιτς), Μπρούνο, Ουγκράι (63′ Ουάρντα), Κουλούρης (81′ Μούγιακιτς).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (64′ Καμπετσής), Αθανασακόπουλος (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (46′ Εμμανουηλίδης).

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024