Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Διπλό» στη χώρα των Βάσκων με Λεμάρ

«Διπλό» στη χώρα των Βάσκων με Λεμάρ

Με γκολ του Λεμάρ στο 85' η Ατλέτικο πέρασε από την έδρας της επικίνδυνης Εϊμπάρ (1-0) και αποσπάστηκε στο +7 από την τρίτη Ρεάλ

Ο Τόμας Λεμάρ κόστισε μια ολόκληρη περιουσία στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν έχει κάνει ακόμα… απόσβεση. Ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου, στη δύσκολη έδρα της Εϊμπάρ, εκεί που η Βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ γνώρισε ταπεινωτική ήττα (3-0), ο Γάλλος έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του χαρίζοντάς τη τη νίκη με 1-0.

Ο 23χρονος εκμεταλλεύτηκε την άψογη πάσα του Κόκε από δεξιά και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους Ροχιμπλάνκος στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι, η Ατλέτι παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο +7 από την μισητή συμπολίτισσα και στο -6 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ κοντράρεται την Κυριακή εντός έδρας με την Μπιλμπάο, ενώ οι Καταλανοί υποδέχονται το βράδυ του Σαββάτου τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.\

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Ντε Μπλάσις, Πάουλο Ολιβέιρα, Σέρχιο Άλβαρεθ, Κότε, Εσκαλάντε, Χορθάν, Κουκουρέγια, Ορεγιάνα (77′ Πέδρο Λεόν), Ενρίτς (83′ Σάρλες), Μαρκ Καρδόνα (63′ Κίκε).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Άριας (70′ Κάλινιτς), Χιμένες, Γκοδίν, Σαούλ, Κόκε, Τομάς, Ρόδρι, Βιτόλο (51′ Φιλίπε Λουίς), Μοράτα, Κορέα (55′ Λεμάρ).

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024