Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορέγεται παίκτη - έκπληξη από την Premier League η Μπαρτσελόνα

Ορέγεται παίκτη – έκπληξη από την Premier League η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και στη λίστα της βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που κάνει αίσθηση φέτος στην Premier League

Η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην Ισπανία και βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Champions League. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι Καταλανοί δεν κάνουν τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν.

Τα σχέδια τους σίγουρα περιλαμβάνουν την απόκτηση ενός επιθετικού, μιας και ο Κουτίνιο απογοητεύει και δεν είναι απίθανο να παραχωρηθεί το καλοκαίρι. Πολλά τα ονόματα που ήδη ακούγονται για αντικαταστάτες του Βραζιλιάνου βιρτουόζου, με ένα όνομα να προστίθεται τελευταία, που τραβάει τα βλέμματα άνω του στην Premier League.

Πρόκειται για τον συμπατριώτη του Κουτίνιο και πρόσφατα διεθνή με την Εθνική Βραζιλίας, Ριτσάρλισον. O 21χρονος κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις για λογαριασμό της Έβερτον, με 13 γκολ και 2 ασίστ σε σύνολο 35 αναμετρήσεων. Σύμφωνα με την Marca, η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Αξίζει να αναφερθεί πως Έβερτον και Μπάρτσα έχουν πολύ καλές σχέσεις από τη μετακίνηση του Ντεουλοφέου to 2013 και το 2015, ωστόσο τα Ζαχαρωτά δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από τα 50 εκατ. ευρώ μιας και τον απέκτησαν μόλις το περασμένο καλοκαίρι έναντι ενός ποσού κοντά στα 40 εκατ. ευρώ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024