
Έντονες αποδοκιμασίες για Αρβανίτη – Νικολαΐδη στην Πτολεμαΐδα
Αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών, έξω από το δημαρχείο Εορδαίας, έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, από πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Αντιμέτωποι με τις έντονες αποδοκιμασίες πολιτών ήρθαν για μια ακόμα φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά των υποψήφιων ευρωβουλευτών Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρου Νικολαΐδη, οι οποίοι τα… άκουσαν από τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας και άλλων περιοχών της Μακεδονίας.
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στους δύο υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, που επισκέφθηκαν το δημαρχείο της Εορδαίας ως βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Ευρώπη της Αλληλεγγύης».
- Λάρισα: Πυροσβέστες έβγαλαν φίδι 1,5 μέτρου από μηχανή αυτοκινήτου
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ξεκινούν οι τελικοί «αιωνίων» στη Stoiximan GBL
- Καλομοίρα: Από ποια σοβαρή ασθένεια πάσχει ο γιος της
- Το πώς θέλει να είναι το κράτος και οι θεσμοί το 2030, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει δείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια
- Αντσελότι: «Δεν βιαζόμαστε με τον Νεϊμάρ»
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Πού καταγράφονται τα σοβαρότερα μποτιλιαρίσματα

