Ο Κιτ Χάρινγκτον, ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου στο Game of Thrones, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν υποχωρεί όσον αφορά την υπεράσπιση της σειράς και «όσοι αισθάνονται απογοητευμένοι να πάνε να γ….».

Το πολυαναμενόμενο πρώτο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλο του Game of Thrones, έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή (14 Απριλίου) σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, την πρεμιέρα της όγδοης σεζόν του Game of Thrones παρακολούθησαν 17,4 εκατομμύρια τηλεθεατές και αυτό μόνο στην Αμερική.

Λίγες ώρες αργότερα, οι θαυμαστές της σειράς και οι κριτικοί σχολίασαν το επεισόδιο, με τα σχόλια να είναι ανάμεικτα.

Ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος υποδύεται στη σειρά τον Τζον Σνόου, σε συνέντευξή του στο Esquire, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να υπερασπίζεται το Game of Thrones και «όσοι αισθάνονται απογοητευμένοι να πάνε να γ….».

«Δεν θέλω να ακουστώ κακός για τους κριτικούς, αλλά όποιος περνάει μισή ώρα γράφοντας για αυτή τη σεζόν και αφήνοντας αρνητικά σχόλια, τότε στο κεφάλι μου να πάει να γ….», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιτ Χάρινγκτον.

 

Συνεχίζοντας το σκεπτικό του ο Χάρινγκτον εξηγεί:

«Οποιος το βλέπει απ’έξω δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το πόση δουλειά έχει γίνει, πόσοι άνθρωποι νοιάζονται για τα επεισόδια και πόση πίεση βιώσαμε».

Η πίεση για τους τίτλους τέλους

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις αμέτρητες αγρυπνίες που είχαν οι ηθοποιοί και συντελεστές για να εξασφαλίσουν την ικανοποίηση των θαυμαστών για το μεγάλο φινάλε του Game of Thrones.

«Όταν διάβασα τον πιλότο το 2009, θυμάμαι να σκέφτομαι: ”Τι είναι αυτό; Δεν το καταλαβαίνω, πρέπει να το ξαναδιαβάσω”. Και το ξαναδιάβασα και πάλι δεν καταλάβαινα την ιστορία. Ήταν κάπως περίεργο, αλλά επειδή επρόκειτο για σειρά του HBO, είπα ”ας το κάνω”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιτ Χάρινγκτον.

 

 

Η παγκόσμια επιτυχία του Game of Thrones, δεν ήταν τυχαία. Όταν το αμερικανικό δικτύου HBO, αποφάσισε να μεταφέρει στην μικρή οθόνη το βιβλίο του George RR Martin, «A Song of Ice & Fire», μπορεί να μην υπολόγιζε στην απήχηση που η σειρά τελικά είχε, τα συσταστικά ωστόσο που χρησιμοποιήθηκαν, ήταν αρκετά για το τηλεοπτικό ντελίριο που ακολούθησε.

Σημειώνεται ότι το δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones θα προβληθεί την Κυριακή 21 Απριλίου, ενώ το μεγάλο φινάλε θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες στην Αμερική στις 19 Μαϊου.