Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για ποιον παίκτη προτίθεται να... σκάσει 60 εκατ. η Ίντερ

Για ποιον παίκτη προτίθεται να… σκάσει 60 εκατ. η Ίντερ

Επίσημη πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Ίντερ, προκειμένου να αποκτήσει τον αστέρα της Λιλ, Νικολά Πεπέ

Με 19 γκολ και 13 ασίστ σε 32 αγώνες στη φετινή Ligue 1 ο 24χρονος winger Νικολά Πεπέ της Λιλ έχει εκτινάξει τις μετοχές του και βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για το προσεχές καλοκαίρι.

Μια από αυτές είναι και η Ίντερ, όμως, όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα, οι ιθύνοντες των «νερατζούρι» δεν… έμειναν μόνο στα λόγια, αλλά αντ’ αυτού αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με το France Football, ο ιταλικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ στη Λιλ προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεσή της για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Όπως φαίνεται, η Ίντερ αποφάσισε να κινηθεί ταχύτατα για τον 23χρονο, καθώς δεν είναι η μόνη που γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Παρί βρίσκονται με τη σειρά τους στο κυνήγι της απόκτησης του Πεπέ, γεγονός που τον έχει αναγάγει ως έναν από τους πιο πολυζήτητους ποδοσφαιριστές στη Γηραιά Ήπειρο.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ίδιος δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Λιλ και την επόμενη σεζόν, πράγμα που έχει επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος των «Λιλουά» στο γαλλικό κανάλι BeIN Sports:

«H αποχώρηση του Πεπέ είναι σίγουρη. Έχει τέτοια οικονομική αξία που δεν μπορούμε να πούμε όχι σε πρόταση. Έχει να πάρει μία σημαντική απόφαση. Ενδιαφέρονται η Μπάγερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ και η Παρί».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024