Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Saint Laurent ταξιδεύει στο Λος Άντζελες

Ο Saint Laurent ταξιδεύει στο Λος Άντζελες

Ο οίκος Saint Laurent θα παρουσαιάσει τη νέα του ανδρική συλλογή σε ένα πολλά υποσχόμενο fashion show

O οίκος Saint Laurent επιβεβαίωσε ότι ο διευθυντής δημιουργικού Άντονι Βακαρέλο θα διοργανώσει την επίδειξη της νέας του ανδρικής σειράς στο Λος Άντζελες, στις 6 Ιουνίου, ενισχύοντας τη θέση της πόλης ως hot spot της μόδας.

Ο φημισμένος γαλλικός οίκος, ο οποίος παρουσίασε δημιουργίες για άνδρες παράλληλα με τη γυναικεία σειρά ενδυμάτων κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο Φεβρουάριο, διευκρίνισε ότι αυτό το περιοδεύον σόου θα είναι παρόμοιο με το υπερθέαμα μόδας για άνδρες που διοργάνωσε στην πόλη της Νέας Υόρκης τον περασμένο Ιούνιο.

View this post on Instagram

#SaintLaurent SS19 @joseph.lx

A post shared by Anthony Vaccarello (@anthonyvaccarello) on

Το ανερχόμενο Λος Άντζελες

To Λος Άντζελες φιλοξένησε φέτος επιδείξεις μόδας υψηλού προφίλ brand των ΗΠΑ , ο οίκος Rodarte διοργάνωσε σόου τον Φεβρουάριο, το studio Cult Gaia τον Δεκέμβριο και οι Rachel Zoe, Jeremy Scott και Tom Ford τα προηγούμενα χρόνια. Ο οίκος Libertine, εν τω μεταξύ, σχεδιάζει επίδειξη μόδας στις 26 Απριλίου στο θέατρο Wilshire Ebell της πόλης.

Ο Άντονι Βακαρέλο, γεννημένος στο Βέλγιο από Ιταλούς γονείς, σχεδιαστής ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή δημιουργικού στον γαλλικό οίκο Saint Laurent το 2016. Η προηγούμενη δουλειά τού σχεδιαστή για τη σειρά Versus Versace και για το δικό του brand καθιέρωσε τη φήμη του ως μετρ της σαγηνευτικής, σύγχρονης σιλουέτας.

Μετά την ένταξή του στον Saint Laurent το 2016, ο Βακαρέλο παρουσίασε αρχικά τις συλλογές γυναικείων και των ανδρικών ενδυμάτων μαζί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024