Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Adults in a room»

Αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Adults in a room»

Στην οδό Αιόλου ο διάσημος σκηνοθέτης για τα γυρίσματα της ταινίας που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Βαρουφάκη

Πυρετώδη είναι τα γυρίσματα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Adults in a room» το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη για το ταραχώδες πρώτο εξάμηνο του 2015. Τότε που η περήφανη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, τις κλειστές τράπεζες και στο σκληρότερο μνημόνιο απ’ όλα.

Το in.gr παρουσιάζει φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του σπουδαίου έλληνα σκηνοθέτη. Είναι τραβηγμένες από την οδό Αιόλου, σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου και δείχνουν τον Κώστα Γαβρά να συνεννοείται με το συνεργείο του. Βρίσκεται έξω από το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας και δείχνει να συνομιλεί με νέους, άγνωστο αν είναι ηθοποιοί.

Η ταινία γυρίζεται χωρίς να έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά. Για παράδειγμα αν θα είναι… ηρωϊκή για να καταδείξει πόσο αντιστάθηκε η τότε κυβέρνηση στους δανειστές. Αν κρίνει κανείς, πάντως, ότι χρηματοδοτήθηκε με 630 χιλιάδες ευρώ από τον Νίκο Παππά και το ότι βασίζεται στο βιβλίο του Βαρουφάκη, τότε μάλλον θα έχει μια πιο ηρωϊκή ματιά, χωρίς να αναφέρεται στις εξευτελιστικές λεπτομέρειες που περιγράφει ο Βαρουφάκης. Οπως εκεί που απαξίωσε πλήρως τον Αλέξη Τσίπρα ή που έβριζε τον Παππά, τον Τσακαλώτο, τον Δραγασάκη και τον Χουλιαράκη.

Σε κάθε περίπτωση η νέα ταινία του Γαβρά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα τη δουν πολλοί όταν βγει στις οθόνες. Ο διάσημος σκηνοθέτης του «Ζ» ξέρει καλά πώς να φιλμογραφεί και ενδεχομένως να κρύβει εκπλήξεις η ταινία του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024