Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο αβάσταχτος κυνισμός του Αλέξη Τσίπρα

Ο αβάσταχτος κυνισμός του Αλέξη Τσίπρα

Παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το τέλος των μνημονίων η χώρα βυθίζεται καθημερινά όλο και πιο πολύ σε μια κρίση χωρίς τελειωμό

Εκτός από το ο πιο ανίκανος και ο πιο αγράμματος πρωθυπουργός στην ιστορία του ελληνικού έθνους, ο Αλέξης αποδεικνύεται και ο πιο κυνικός.

Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του για το πώς μπορεί μια κυβέρνηση να γράψει στα παλιά της παπούτσια την λαϊκή εντολή, δήλωσε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο να αποτραπεί το Brexit.

«Εάν το βρετανικό κοινοβούλιο δεν εγκρίνει τη συμφωνία αποχώρησης μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες, η χώρα να αναγκασθεί να διενεργήσει ευρωεκλογές», είπε ο μεγάλος μαέστρος της κωλοτούμπας.

Οι δηλώσεις του αυτές οδήγησαν το Bloomberg να τον αποκαλέσει «ειδικό στην ανατροπή των δημοψηφισμάτων», ένας τίτλος καθόλου τιμητικός.

«Ο Τσίπρας ξέρει κάνα δυο πραγματάκια σχετικά με την ακύρωση των αποτελεσμάτων σε δημοψηφίσματα. Ζήτησε τη λαϊκή ψήφο για μια συμφωνία που προσέφεραν στην Ελλάδα οι ευρωπαίοι εταίροι της το 2015 και στη συνέχεια διεξήγαγε εκστρατεία εναντίον της. Όταν όμως κέρδισε το δημοψήφισμα άλλαξε πλεύση και τελικά αποδέχτηκε τη συμφωνία», αναφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg.

Η προδοσία του Αλέξη και της κυβέρνησης της πρώτης φοράς νεοφιλελεύθερης αριστεράς μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015 είναι μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Ο ελληνικός λαός, με την πλάτη στον τοίχο, με το πιστόλι στον κρόταφο και με τα capital controls να δημιουργούν ουρές στα ΑΤΜ είχε το σθένος να ψηφίσει με ποσοστό 61,3% ένα βροντερό ΟΧΙ, στη συμφωνία – θηλιά που πρότειναν οι «εταίροι».

Ο Αλέξης το πήρε και το έκανε ένα υποτακτικό «ΝΑΙ σε όλα» με μοναδική επίπτωση έναν επιχείλιο έρπητα και τη σύντροφό του να πλαντάζει στο κλάμα κάθε 5 Ιουλίου.

Η κατηφόρα έκτοτε δεν έχει τέλος.

Παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το τέλος των μνημονίων η χώρα βυθίζεται καθημερινά όλο και πιο πολύ σε μια κρίση χωρίς τελειωμό.

Εχει καταντήσει μια φυλακή για πρόσφυγες και μετανάστες και ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης για έλληνες πολίτες, πολλοί από τους οποίους δίνουν καθημερινά τέρμα στη ζωή τους αυτοκτονώντας.

Οι υπόλοιποι απλά βυθίζονται στην απελπισία, στην εξαθλίωση και στην ανασφάλεια, με τους νέους ανθρώπους να μεταναστεύουν μαζικά αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο μακριά από τα ηθικά μειονεκτήματα μιας κυβέρνησης που κάνει τα πάντα για να μη κάνει τίποτα.

Στην καλύτερη περίπτωση ο Αλέξης θα έπρεπε να παραμένει σιωπηλός σε ο,τιδήποτε αφορά στο Brexit.

Αλλά για να κάνει κάτι τέτοιο ο κ Τσίπρας θα έπρεπε να διαθέτει λίγη τσίπα.

Όπως όλα δείχνουν δεν είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024