Μετά την απαραίτητη, σωματική και πνευματική, ξεκούραση της Δευτέρας (8/4), το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δουλειά και ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (14/4) κόντρα στην ΑΕΛ.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.
Οι Τσούμπα Άκπομ και Λέο Ζαμπά έκαναν θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο. Ο Άγγλος φορ υποφέρει από κάταγμα διάφυσης 3ου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, χωρίς παρεκτόπιση, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο θα ξεκινήσει τρέξιμο. Ο Βραζιλιάνος συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο ισχίο
Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ, που αποκόμισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά τη μάχη με τη Λαμία, συμμετείχε στην αποφόρτιση και την αποθεραπεία της ομάδας, ενώ έκανε και θεραπεία. Τις επόμενες δύο θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.