Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρινάκης στηρίζει τους Αγγελόπουλους

Ο Μαρινάκης στηρίζει τους Αγγελόπουλους

Βαγγέλης Μαρινάκης και ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, παίρνοντας θέση για τα σενάρια που αφορούν στην ΚΑΕ, τον Σωκράτη Κόκκαλη και σημειώνοντας πως «ό,τι και αν συμβεί, ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα εδώ για τον Ολυμπιακό»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μένουν αμέτοχοι σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια του συλλόγου. Οι Ερυθρόλευκοι πήραν θέση για τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, τόσο σχετικά με το μέλλον της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσο και για τα σενάρια περί αποχώρησης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου από τη διοίκηση και της εμπλοκής του Σωκράτη Κόκκαλη στο μπασκετικό τμήμα των Πειραιωτών.

Το πρωί της Τετάρτης οι Πειραιώτες εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, με την οποία δηλώνουν δυναμικό παρών σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό και στέκονται στο πλευρό της μπασκετικής ομάδας και των ιδιοκτητών της. Και κόντρα στη σεναριολογία και τις φήμες, στηρίζουν τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, γίνεται αναφορά σε δημοσιεύματα «από κέντρα εχθρικά προς την οικογένεια του Ολυμπιακού», με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων για το μπασκετικό τμήμα, την ίδια στιγμή που οι αδερφοί Αγγελόπουλου ποτέ δεν άνοιξαν θέμα αποχώρησής τους από την ΚΑΕ. Αντιθέτως, όπως επισημαίνεται «…η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει εμπιστοσύνη στους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι ανέλαβαν μόνοι τους το βάρος της ομάδας μπάσκετ, πλήρωσαν όλα τα χρέη που βρήκαν, επένδυσαν πολλά εκατομμύρια ευρώ».

Επιπλέον, η ΠΑΕ επισημαίνει ότι, είτε ο κ. Κόκκαλης είτε οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να εμπλακεί διοικητικά στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, εάν και εφόσον οι νυν μεγαλομέτοχοι αποφασίσουν να αποχωρήσουν, θα έχουν την αμέριστη στήριξη της ΠΑΕ, αρκεί να ακολουθήσουν χρηστή διαχείριση, με «γνώμονα τη μακροχρόνια πρόοδο της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι την εξυπηρέτηση ευκαιριακών πολιτικών και επιχειρηματικών σχεδίων, καθώς και να παρέχει την εξασφάλιση ότι η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα εγκαταλειφθεί με χρέη, όπως έγινε στο παρελθόν».

Το πιο σημαντικό σκέλος της ανακοίνωσης, βεβαίως, αποτελεί η αναφορά στο μέλλον, με την ΠΑΕ να επισημαίνει με νόημα πως «ό,τι και αν συμβεί, ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα εδώ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αν και όποτε χρειαστεί, εγγυάται με την παρουσία του, ότι η ομάδα μπάσκετ θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Παρακολουθούμε, εδώ και ημέρες, από κέντρα εχθρικά προς την οικογένεια του Ολυμπιακού, μία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σχετικά με το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου. Μέσα προσκείμενα στον κ. Μελισσανίδη (Live Sport) και στον κ. Σαββίδη (sdna) αναφέρονται με επιμονή σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε πιθανή εμπλοκή του Σωκράτη Κόκκαλη, με την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, χωρίς ποτέ οποιοδήποτε θέμα να έχει ανοίξει, από την ίδια τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τα δημοσιεύματα αυτά, προφανώς δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της οικογένειας του Θρύλου και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει εμπιστοσύνη στους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι ανέλαβαν μόνοι τους το βάρος της ομάδας μπάσκετ, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, από αγωνιστική και οικονομική άποψη, πλήρωσαν όλα τα χρέη που βρήκαν, επένδυσαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και οδήγησαν την ομάδα μας σε μοναδικές επιτυχίες. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν την απόλυτη στήριξή μας, στη προσπάθεια τους να επαναφέρουν την ομάδα μας στην κορυφή και είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Στην περίπτωση που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θελήσουν να αποχωρήσουν από τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κ. Κόκκαλης, ή οποιοσδήποτε τρίτος, σοβαρός ισχυρός παράγοντας, επιθυμεί να αναλάβει και να επενδύσει σε αυτήν, θα έχει τη αμέριστη στήριξή μας, αρκεί η όποια προσπάθεια, να έχει γνώμονα τη μακροχρόνια πρόοδο της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι την εξυπηρέτηση ευκαιριακών πολιτικών και επιχειρηματικών σχεδίων, καθώς και να παρέχει την εξασφάλιση ότι η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα εγκαταλειφθεί με χρέη, όπως έγινε στο παρελθόν και δεν θα ξαναβρεθεί στη θέση που την ανέλαβαν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρέπει να είναι ήσυχος. Ό,τι και αν συμβεί, ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα εδώ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και αν και όποτε χρειαστεί, εγγυάται με την παρουσία του, ότι η ομάδα μπάσκετ θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως συμβαίνει και με την ποδοσφαιρική ομάδα και με τα Ερασιτεχνικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που έχουν την αμέριστη στήριξή του.

Πάνω απο όλα, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρέπει να είναι ενωμένος και όλοι εμείς δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν, να προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει και να τον διχάσει.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024