Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσμευση Μητσοτάκη για μείωση φορολογίας και ΕΝΦΙΑ

Δέσμευση Μητσοτάκη για μείωση φορολογίας και ΕΝΦΙΑ

Μήνυμα πως η ΝΔ θα μειώσει τη φορολογική επιβάρυνση για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, έστειλε από την Πάρο ο πρόεδρος της ΝΔ

Μήνυμα πως η ΝΔ θα μειώσει τη φορολογική επιβάρυνση για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, έστειλε από την Πάρο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του τόνισε πως η ΝΔ θα αφαιρέσει βάρος από τις επιχειρήσεις και από τους πολίτες για να δώσει δύναμη στην οικονομία και στη μεσαία τάξη.

«Η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει την φορολογική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες. Θα μειώσουμε εντός διετίας τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, το φόρο στις επιχειρήσεις από το 28% στο 20% και αμέσως τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%» τόνισε σύμφωνα με το ΑΠΕ υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η παραγωγική Ελλάδα θα ανασάνει και πάλι.

Μόνον έτσι, είπε,  θα διεκδικήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης για τους νέους συμπολίτες μας, και θα δώσουμε δύναμη στην υγιή επιχειρηματικότητα. «Αξίζουμε καλύτερα, η Ελλάδα αξίζει καλύτερα, οι Κυκλάδες αξίζουν καλύτερα, η Πάρος αξίζει καλύτερα και μετά τις επόμενες εκλογές, με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, θα το αποδείξουμε και στην πράξη», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το δημαρχείο της Πάρου, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί, ενώ επισκέφθηκε και τη Νάουσα όπου συζήτησε με ψαράδες.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024