Έπεσε στο Νείλο προσπαθώντας να βγάλει σέλφι και πνίγηκε
Ένας σαουδάραβας τουρίστας βρήκε τραγικό θάνατο όταν επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία μπροστά από τους καταρράκτες της Καλαγκάλα, αλλά έπεσε στα ορμητικά νερά και παρασύρθηκε.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας σαουδάραβας τουρίστας στους καταρράκτες της Καλαγκάλα στην Ουγκάντα, όταν προσπάθησε να τραβήξει σέλφι φωτογραφία με φόντο τα αφρισμένα νερά.
Το συμβάν έγινε το περασμένο Σάββατο. Τότε, στην προσπάθειά του να γείρει προς τα πίσω, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να παρασυρθεί.
«Πνίγηκε ενώ τραβούσε φωτογραφία στον Νείλο και παρασύρθηκε από τα νερά», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος της αστυνομίας Έλεν Μπουτότο.
Οι διασώστες εντόπισαν και ανέσυραν το πτώμα του το πρωί της Τρίτης, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σημείο της πτώσης του.
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442